Kempton Park, Johannesburg, 04-06-2019

Afgelopen zaterdag 1 juni hadden we een open dag op de opvang. Deze dag hebben we samen met de ouders in ons comité georganiseerd. Het doel van de open dag was, het ontmoeten van elkaar (kinderen, ouders en medewerkers), geld inzamelen voor de opvang, bekendheid geven aan de opvang.

Rond 10:00 uur kwamen de eerste ouders en kinderen binnen. De kinderen hadden enorm veel plezier op het springkussen en in de ballenbak. De ouders en medewerkers vonden hun plekje en waren met elkaar in gesprek. Er werden cakes en taarten ingezameld die werden verkocht. Rond 11:30 waren de saucijzen klaar op de BBQ en werden ook deze verkocht. Rond die tijd hadden de kinderen en ouders trek,dus de verkoop verliep prima! Verder verkochten we verschillende dingen: puzzels, boeken etc. Die de opvang niet meer gebruikt. Vele ouders waren geïnteresseerd en zo was ook deze verkoop een succes.

Naast deze activiteiten hadden we drie verschillende extra activiteiten die onze opvang bezoeken door de week. Een van de activiteiten was nieuw. Zij demonstreerden met de kinderen wat ze tijdens de activiteit op de opvang doen. De kinderen genoten hier van en de ouders konden zo direct zien wat de activiteit precies is.

Hieronder een aantal foto’s, aangezien beelden meer zeggen dan woorden.