Kempton Park, 12-05-2020

Familie, vrienden en alle anderen die ons een warm hart toedragen, graag willen we met jullie dit bijzondere nieuws delen! Wij zijn in verwachting en hopen half september ons wondertje in deze wereld te verwelkomen!! God is goed, alles gaat goed met mij en de baby. We zijn God dankbaar voor dit wonder en zijn Hem dankbaar dat Hij ons dit wonder wil toevertrouwen.

In deze tijden is het iets waar we misschien nog wel meer naar uit kijken. De tijden zijn hier nog steeds onzeker, zie vorig blog, maar God gaat door, Zijn werk gaat door. Voor ons het toeleven naar de geboorte en het ouderschap geeft ons Hoop en toekomst. In de natuur kunnen we zien dat God doorgaat, met het wisselen van de seizoenen, maar door de zwangerschap komt dit nog dichterbij, we zien dat Hij doorgaat!

Bid met ons mee dat alles voorspoedig blijft verlopen en de baby en ikzelf gezond blijven.

 

We willen ook van de gelegenheid gebruik maken dat ons post adres is gewijzigd (helaas kan er nog geen post worden verstuurd op dit moment)

Brievenbus post:
Branwen en Nienke Sayers
129 Silverleaf Ave
Birchleigh, 1618
Kempton Park
South Africa
                            
Pakketjes
PostNet Birchleigh
t.n.v. Branwen and Nienke Sayers
Shop 17, Elgin Mall, Elgin Road
Birchleigh, 1619
Kempton Park
South Africa.

Voor pakketjes graag van te voren contact opnemen. Ons telefoonnummer moet hierbij vermeld worden en we zullen bij deze winkel moeten checken of het pakketje gearriveerd is.