Het werk wat Branwen en Nienke doen in Zuid-Afrika kunnen ze niet alleen

Het werk wat Branwen en Nienke doen kunnen ze niet alleen. Het is erg belangrijk dat er een meelevende gemeente en achterban achter hen staat. Meeleven kan op verschillende manieren

 

Gebed:

Zonder gebed zal het werk wat ze doen geen uitwerking hebben. Hier op de website kunt u actuele gebedspunten vinden. De nieuwsbrief die verstuurd wordt is tegelijkertijd een gebedsbrief. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Kaartje of een berichtje.

Branwen en Nienke vinden het erg leuk om een kaartje of een berichtje te ontvangen. Er kan altijd een bericht via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) verstuurd worden. Een kaartje via de post wordt sterk gewaardeerd. Dit kan gestuurd worden naar:

Kidz Solutions,
t.n.v. Branwen en Nienke Sayers

P.O. box 6601
Birchleigh, Kempton Park
1618 Johannesburg

South Africa

 

Financieel:

Branwen en Nienke hebben financiële ondersteuning nodig voor hun dagelijks onderhoud om zo het werk in Zuid-Afrika te doen. Wanneer u wilt ondersteunen, klik dan even op het kopje financiële ondersteuning

 

TFC:

Branwen en Nienke worden concreet ondersteund door de TFC (ThuisFrontCommissie). Zij zijn de brug tussen Branwen en Nienke in Zuid-Afrika en de achterban hier in Nederland. Voor informatie en algemene vragen kunt u altijd contact opnemen met de TFC, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De TFC bestaat uit:

Edward Landman: voorzitter

Hannah Goudriaan-Oskam: PR en secretariaat

Jolanda de Vries: PR en secretariaat

Hanneke Crum-van Rijn: penningmeester

Bas van Vliet: activiteiten

 

Intomission:

Branwen en Nienke worden persoonlijk ondersteund door een coach van IntoMission (www.intomission.nl). Zij hebben maandelijks gesprekken met IntoMission en bespreken het welzijn van Branwen en Nienke, met name het leven in een andere cultuur (voor Nienke) komt hierin aan de orde. IntoMission begeleidt Branwen en Nienke op het persoonlijke en emotionele niveau.

 

SIM:

Serving In Mission is de organisatie die Branwen en Nienke heeft uitgezonden (www.SIM.co.uk). Zij zijn een zendingsorganisatie in Engeland. SIM bevindt zich in heel de wereld. In Zuid Afrika hebben ze een zendende en een ontvangende functie. SIM UK heeft Branwen en Nienke uitgezonden en SIM SA is de ontvangende organisatie. Branwen en Nienke werken niet voor SIM en zijn geen project van SIM. Zij ontwikkelen zelf een project, maar vallen hierin onder de vlag en familie van SIM. Dit betekend concreet dat ze een organisatie hebben om op terug te vallen, die hen ondersteund, die expertise heeft en contacten voor hen heeft.