Het werk wat Nienke zal doen in Zuid-Afrika kan ze niet alleen

Het werk wat Nienke doet kan ze niet alleen. Het is erg belangrijk dat er een meelevende gemeente en achterban achter haar staat. Meeleven kan op verschillende manieren

Gebed:

Zonder gebed zal het werk wat ze doet geen uitwerking hebben. Hier op de website kunt u actuele gebedspunten. De nieuwsbrief die verstuurd wordt is tegelijkertijd een gebedsbrief. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kaartje of een berichtje.

Nienke vindt het erg leuk om een kaartje of een berichtje te ontvangen. Er kan altijd een bericht via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of whats app (+316-42347329) verstuurd worden. Een kaartje via de post wordt sterk gewaardeerd. Dit kan gestuurd worden naar:

Kidz Solutions,
t.n.v. Nienke van Rijn
129 Boekenhout & Silverleaf Ave,
Birchleigh, Kempton Park
1620 Johannesburg, South Africa

 

Financieel:

Nienke heeft financiële ondersteuning nodig om het werk in Zuid-Afrika te doen. Wanneer u wilt ondersteunen, klik dan even op het kopje financiële ondersteuning

 

TFC:

Nienke wordt concreet ondersteund door de TFC (ThuisFrontCommissie). Zij zijn de brug tussen Nienke in Zuid-Afrika en de achterban hier in Nederland. Voor informatie en algemene vragen kunt u altijd contact opnemen met de TFC, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De TFC bestaat uit:

Edward Landman: voorzitter

Hannah Goudriaan-Oskam: PR en secretariaat

Jolanda de Vries: PR en secretariaat

Matthijs Vonk: gebedscoördinator 

Hanneke Crum-van Rijn: penningmeester

Bas van Vliet: activiteiten