Het werk van Branwen & Nienke financieel ondersteunen?

Bedankt voor het bezoeken van deze website en deze pagina. Wanneer u het werk van Branwen & Nienke een warm hart toedraagt dan kunt u hier lezen hoe u bij kunt dragen in het werk wat zij doen. 

Branwen & Nienke zijn in hun dagelijks onderhoud financieel 100% afhankelijk van giften. De opvang die zij hebben voor de kinderen, heeft eigen inkomen en kosten, los van de dagelijkse kosten die Branwen en Nienke hebben. Financiële steun is en blijft nodig om te kunnen voorzien in het dagelijks onderhoud van Branwen & Nienke.

Kunnen wij rekenen op uw steun? U/jij kunt hen op de volgende manieren ondersteunen:

  • Word donateur van Branwen & Nienke door hen periodiek (per maand/kwartaal/jaar) te ondersteunen. U kunt uw gift overmaken naar het onderstaande rekeningnummer of
  • een eenmalige donatie voor het werk van Branwen & Nienke

 

Het rekeningnummer van het TFC van Nienke en Branwen is: NL18 RABO 0373716869.

Het rekeningnummer is onderdeel van de Hervormde Gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug en heeft hiermee de ANBI status. Uw giften zijn dan ook aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Voor vragen over de financiën kunt u terecht bij Hanneke: 06-17688403 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.